Monday, April 17, 2017

Toinen esiteltävä some-sovellus: Instagram














Instagram on some-sovellus jossa jaetaan kuvia ja videoita. Sovelluksessa on myös mahdollista kommentoida sekä tykätä toisten jakamista materiaaleista. Yleensä kuville annetaan oma kuvateksti mitä on tekemässä ja lisätään muutama hashtag. Omia kuvia ja videoita voi muokata filttereillä. Sovelluksen käyttö vaatii älylaitteilla sovelluksen lataamisen sekä oman käyttäjätunnuksen rekisteröitymisen.

Sovellus julkaisiin vuonna 2010 iOS laitteille, mutta nousi suureen suosioon vuonna 2012, kun sovellus julkaistiin myös Android laitteille. Samana vuonna Facebook osti Instagrammin n. miljardilla dollarilla. Maailmanlaajuisesti käyttäjien määrä on yli 300 miljoonaa.

Normaalisti sisältö säilyy niin kauan kuin haluat niiden säilyvän, mutta vuonna 2016 Instagrammiin lisättiin ns. Instagram Strories ominaisuus johon voi ladata kuvia tai videoita jotka säilyvät 24 tuntia. Voit myös itse säätää ketkä näkevät omat julkaisemasi tarinat.

Alla kuva minun Instagram tililtä.










4 comments:

  1. Minäkin testasin Instagramia pääsiäisenä. Onnistuin jakamaan muutamaan kuvan ja jopa saamaan seuraajiakin. Itse ryhdyin muutaman yrityksen ja mediakanavan seuraajaksi parin kaverin lisäksi.

    ReplyDelete
  2. Minkälaista kuvavirtaa Instasta seuraat?

    ReplyDelete
  3. Miksi itse käytät Instagramia? Instagramissa on huonot hakuominaisuudet, mutta niitä voidaan parantaa huomattavasti Websta.me sovelluksella.

    ReplyDelete
  4. Websta.me on uusi sovellus minulle, pitää tutustua tähän paremmin. Itse seuraan enimmäkseen tuttujeni, joidenkin julkisten tai urheiluun liittyviä kanavia

    ReplyDelete