Saturday, May 13, 2017

Itsearviointi

Kurssi on tulossa päätökseen joten nyt on aika itsearvioinnille. Mielestäni aktiivisuuteni kurssilla oli hyvällä tasolla. Sain kaikki tehtävät tehtyä ajallaan ja joka viikko päivitin blogiani. Onnistuin tehtävissä mielestäni ihan hyvin. Muutamassa tehtävässä kuten esiteltävissä some-sovelluksissa olisin voinut kirjoittaa enemmän tekstiä kyseisistä sovelluksista.

Digitarinassa onnistuin mielestäni hyvin. Aluksi en ollut ollenkaan varma millaisen videon tekisin kunnes sain koulukaverilta vihjeen, että kannattaa käyttä GoAnimate sivustoa. Sivustolla sai aika yksinkertaisesti luotua animaation jolla sain tehtävän suoritettua,

Olisin myös voinut olla aktiivisempi kommentoimaan muiden blogeja. En kauheasti kerennyt lukemaan muiden blogeja ja kommentteja taisin jättää ainoastaan yhdestä kirjoituksesta. Tässä osittain syynä on muiden kurssien kiireet.

Kokonaisuutena kurssi oli hyvä sekä mielenkiintoinen ja olen tyytyväinen, että osallistuin kurssille. Tämä jäi vielä minun viimeiseksi valinnaiseksi kurssiksi johon osallistun tässä koulutuksessa.

Opin mielestäni enemmän sosiaalisesta mediasta sekä tämän tärkeydestä nykyaikana. Opin kurssista parhaiten sen, että sosiaalisessa mediassa kannattaa olla aktiivinen ja täällä kannattaa mainostaa itseään ja osaamistaan. Näistä on hyötyä työelämässä ja työnhaussa.

Kiitos kaikille lukijoille kommenteista ja oikein hyvää ja aurinkoista kesää kaikille!

Nähdään sosiaalisessa mediassa!

T: Rami Suomalainen

1 comment:

  1. Kiitos, blogiasi on ollut ilo lukea ja digitarinasi on erinomainen. Vaikka opintosi ovatkin päätöksessä, niin oman osaamisen ja ammatillisen kasvun esille tuomiseen (henkilöbrändi) blogi on erinomainen kanava. Tässä vielä linkki opeblogiin https://hhsome.blogspot.fi/2017/05/mika-oli-suurin-oivalluksesi-kurssin.html jossa on paitsi kyselyä oivalluksista myös linkki HH:n kurssipalautteeseen.

    Oikein hyvää kesää ja someilua. Nähdään virtuaalisesti.

    ReplyDelete